dijous, 26 de novembre del 2009

Menús d'empresa per Nadal de 2009

Menu 1


Seitons

Amanida

Navalles a la llauna

Musclos al vapor

***

Arròs mariner de gambetes

i

arròs negre

***

Sorbet de llimona

ó

Crema Catalana


Celler

Dardell blanc, Terra Alta (garnatxa blanca, viognier, macabeu)

Aigues minerals, cafés




44.- €





Menú 2



Entremesos freds de peix

***

Sopa cremosa de crèixens amb anguila fumada

***

Filet de bou agredolç sobre col lombarda i puré de patata

***

Mousse de xocolata blanca, fruits vermells i teula de taronja




Celler

Almodí petit blanc (garnatxa blanca, macabeu)

Almodí petit negre (carinyena, sirah)


Aigues minelars, cafés






50.- €






Menú 3


Terrina de conill i foie amb vinagreta de marduix

***

Crema de marisc i quenefa de formatge fresc amb ciboulet

***

Filet de senglar estil “Wellington”, puré de castanyes i salsa de ceps

***

Pera “Bella Helena”



Celler


Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane

Vessants – Xic negre – D.O. Montsant – garnatxa, merlot, cabernet sauvignon, carinyena

Aigues minerals, cafés




54,50.- €








Menú 4



Amanida tèbia de guatlla cruixent, farcit amb bolets, suc de soja i gingebre

***

Velouté d’esturió aromatitzat amb cilantre

***

Caldereta de rap

***

“Strudel” de poma amb crema de Calvados i gelat de canyella





Celler


Ilercavònia blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, chardonnay

Aigues minerals, cafés




60.- €








Menú 5



Amanida de rap amb cítrics i vinagreta agredolça

***

Caldereta de llagosta

***

Papillote cruixent de llom de cèrvol i bolets sobre llit de llenties amb salsa de tòfona

***

Pastís tebi de xocolata amb prunes al té negre i taronja confitada amb gelat de vainilla




Celler



Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane

Joan d’Anguera negre – D.O. Montsant – garnatxa, cabernet sauvignon, syrah

Aigues minerals, cafés



66.- €