Menu 1
Seitons
Amanida
Navalles a la llauna
Musclos al vapor
***
Arròs mariner de gambetes
i
arròs negre
***
Sorbet de llimona
ó
Crema Catalana
Celler
Dardell blanc, Terra Alta (garnatxa blanca, viognier, macabeu)
Aigues minerals, cafés
44.- €
Menú 2
Entremesos freds de peix
***
Sopa cremosa de crèixens amb anguila fumada
***
Filet de bou agredolç sobre col lombarda i puré de patata
***
Mousse de xocolata blanca, fruits vermells i teula de taronja
Celler
Almodí petit blanc (garnatxa blanca, macabeu)
Almodí petit negre (carinyena, sirah)
Aigues minelars, cafés
50.- €
Menú 3
Terrina de conill i foie amb vinagreta de marduix
***
Crema de marisc i quenefa de formatge fresc amb ciboulet
***
Filet de senglar estil “Wellington”, puré de castanyes i salsa de ceps
***
Pera “Bella Helena”
Celler
Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane
Vessants – Xic negre – D.O. Montsant – garnatxa, merlot, cabernet sauvignon, carinyena
Aigues minerals, cafés
54,50.- €
Menú 4
Amanida tèbia de guatlla cruixent, farcit amb bolets, suc de soja i gingebre
***
Velouté d’esturió aromatitzat amb cilantre
***
Caldereta de rap
***
“Strudel” de poma amb crema de Calvados i gelat de canyella
Celler
Ilercavònia blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, chardonnay
Aigues minerals, cafés
60.- €
Menú 5
Amanida de rap amb cítrics i vinagreta agredolça
***
Caldereta de llagosta
***
Papillote cruixent de llom de cèrvol i bolets sobre llit de llenties amb salsa de tòfona
***
Pastís tebi de xocolata amb prunes al té negre i taronja confitada amb gelat de vainilla
Celler
Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane
Joan d’Anguera negre – D.O. Montsant – garnatxa, cabernet sauvignon, syrah
Aigues minerals, cafés
66.- €
Seitons
Amanida
Navalles a la llauna
Musclos al vapor
***
Arròs mariner de gambetes
i
arròs negre
***
Sorbet de llimona
ó
Crema Catalana
Celler
Dardell blanc, Terra Alta (garnatxa blanca, viognier, macabeu)
Aigues minerals, cafés
44.- €
Menú 2
Entremesos freds de peix
***
Sopa cremosa de crèixens amb anguila fumada
***
Filet de bou agredolç sobre col lombarda i puré de patata
***
Mousse de xocolata blanca, fruits vermells i teula de taronja
Celler
Almodí petit blanc (garnatxa blanca, macabeu)
Almodí petit negre (carinyena, sirah)
Aigues minelars, cafés
50.- €
Menú 3
Terrina de conill i foie amb vinagreta de marduix
***
Crema de marisc i quenefa de formatge fresc amb ciboulet
***
Filet de senglar estil “Wellington”, puré de castanyes i salsa de ceps
***
Pera “Bella Helena”
Celler
Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane
Vessants – Xic negre – D.O. Montsant – garnatxa, merlot, cabernet sauvignon, carinyena
Aigues minerals, cafés
54,50.- €
Menú 4
Amanida tèbia de guatlla cruixent, farcit amb bolets, suc de soja i gingebre
***
Velouté d’esturió aromatitzat amb cilantre
***
Caldereta de rap
***
“Strudel” de poma amb crema de Calvados i gelat de canyella
Celler
Ilercavònia blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, chardonnay
Aigues minerals, cafés
60.- €
Menú 5
Amanida de rap amb cítrics i vinagreta agredolça
***
Caldereta de llagosta
***
Papillote cruixent de llom de cèrvol i bolets sobre llit de llenties amb salsa de tòfona
***
Pastís tebi de xocolata amb prunes al té negre i taronja confitada amb gelat de vainilla
Celler
Pro Hom blanc – D.O. Terra Alta – garnatxa blanca, viognier, roussane
Joan d’Anguera negre – D.O. Montsant – garnatxa, cabernet sauvignon, syrah
Aigues minerals, cafés
66.- €
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada